Vad är Kunafa deg?

Kunafa deg är en traditionell och delikat deg som härstammar från Mellanöstern och har blivit en omtyckt ingrediens i söta rätter världen över. Vår kunafa deg, framställd med omsorg och precision, har etablerat sig som den främsta på marknaden.

Det som utmärker vår kunafa deg är dess exceptionella kvalitet. Genom en snabb och effektiv gräddningsprocess i ugnen skyddas fyllningen från att brännas, vilket resulterar i en deg av högsta kvalitet. Den är tunn och elastisk, perfekt för att skapa olika former och idealisk för tillverkning av utsökta bakverk som Mabruma.

Vi är stolta över att erbjuda en deg fri från kemikalier, färgämnen och konserveringsmedel. Vår strävan efter renhet och naturlighet gör vår kunafa deg till ett hälsosamt och genuint alternativ för alla älskare av denna utsökta konstform.

Vidare är vi de enda producenterna av Kunafa deg i Sverige, och genom att erbjuda en lokal och högkvalitativ produkt möter vi den ökande efterfrågan på autentiska smaker och råvaror inom bakverksindustrin. Vår deg skiljer sig från importerad deg, fri från konserveringsmedel och med en snabbare gräddningstid, vilket inte bara bibehåller renheten utan också garanterar överlägsen kvalitet och smak.

Kunafa degs historia sträcker sig tillbaka till det forntida Mesopotamien och har utvecklats till en kulturell symbol för delning och gemenskap. Genom att respektera och hylla denna rika historia, håller vår kunafa deg fast vid traditionella tillverkningsmetoder och använder de finaste ingredienserna för att bevara den autentiska smaken och texturen som gjort kunafa så älskad över hela världen.

När du väljer vår kunafa deg, väljer du inte bara en ingrediens av högsta kvalitet utan också en resa genom tid och kultur. Vi är stolta över att dela med oss av denna tradition och ge dig möjligheten att skapa minnesvärda ögonblick med vårt exceptionella bakverk.

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto