Smält smöret antingen i en kastrull på spisen eller i mikrovågsugnen.
Lägg kunafa-degen i en stor skål och blanda den noggrant med det smälta smöret tills den är jämnt täckt.
Dela den smörade kunafa-degen jämnt i två delar och fördela sedan varje del jämnt på de två smorda ugnplåtarna. Tryck försiktigt ner degen mot botten på varje plåt.
Grädda båda plåtarna i ugnen i 15-20 minuter eller tills den är gyllenbrun och krispig.
När den gräddade kunafa-degen är klar, ta ut den från ugnen och häll den varma sirapen jämnt över de sammansatta kunafa-degen.
Bred Nutella jämnt över den övre delen av en av de gräddade kunafa-degarna.
Placera den andra gräddade kunafa-degen över den del som har Nutella för att skapa en sammanfogad "kaka".
Låt den sammanpressade kunafa-degen svalna något innan du skär den i bitar.
Servera med valfri dryck och njut av denna läckra efterrätt!